Ett smart skydd för din integritet

Våra smartfilmer ger ditt fönster möjligheten att ögonblickligen skifta mellan genomskinligt och avskärmat läge när du önskar, så du slipper nyfikna blickar i ditt hem utan att behöva dra för gardinerna.

Installationen är snabb, enkel och kräver inget byte av glas eller specialverktyg och vi hjälper gärna till med detta. Filmen levereras utifrån dina specifika mått för att undvika onödigt dyrt spill och kan integreras med en rad olika lösningar som t.ex fjärrkontroll, smartphone, dimmer m.m.

Vår leverantör är världsledande inom branschen och fokuserar på kvalité då all tillverkning sker av kvalificerad personal med den senaste tillverkningstekniken och material. Det är detta som skiljer oss från våra konkurrenter som importerar från t.ex. Kina med följder som sämre kvalité, egenskaper och hållbarhet.

 • Naturligt ljus men utan insyn.
 • Skiftar läge på mindre än en sekund
 • 99% skydd mot UV.
 • Värmeisolerande / Miljövänligt.
 • 12W / 0,1A  per kvm. (0 vid av-läge).
 • Ger en magisk ”wow effekt” i ditt hem / kontor.
 • Allergivänlig / renare luft jämfört med gardiner.
 • Används med fördel som HD projektionsyta.
 • Genomgått gedigna tester på 3 millioner cykler.
 • Räntefri finansiering via Handelsbanken.

Få en kostnadsfri offert utan förpliktelser

 • 8

Miljövänlig


Vår film är värmeisolerande och sänker dina värmekostnader på vintern och dina eventuella AC kostnader på sommaren. Utöver det, bidrar den till en bättre luft i hemmet eller kontoret då filmen inte samlar damm, allergener eller andra mikroorganismer som t.ex garderingar gör.

Vanliga frågor


ca. 10-15 år, även om den kan hålla längre beroende på miljö, t.ex UV-strålning, på- och avslagningar etc. SmartVision har testats med 3 000 000 på och avslagningscykler vilket är mer än vad de allra flesta hinner med på 400 år av kontinuerligt användande (20 på och avslagningar/dag).
SmartVision finns i dagsläget i 3 olika nyanser: Ljus (vit), grå och mörk (svart).
SmartVision är 100% säker och kommer t.ex inte avge några elektriska stötar om du rör vid den. Däremot ökar den din säkerhet mot t.ex. inbrottstjuvar (med insynsskydd) eller andra olyckor som t.ex grannens fotboll (då smartvision motverkar glassplitter när olyckan är framme).
Det enkla svaret är ja.
 • Vi jobbar ständigt på att sänka våra kostnader och priser dock kommer vi aldrig tumma på kvalitén. Billigare varianter har en benägenhet till att gulna, spricka, läcka eller helt enkelt sluta att fungera. Den branschledande teknologin som våran leverantör använder bäddar för en stabil och hållbar produkt.
 • SmartVision erbjuder en högre grad av klarhet. Tillverkare från massproduktionsländer använder sig av teknik som är närmare 20 år gammal, medan våra västerländska leverantörer förlitar sig på sin egen up-to-date teknologi. Billiga kopior ger bl.a. ett molnigt intryck när de är i genomskinligt läge, vilket är helt oacceptabelt för oss.
 • Vi är ett Svenskt företag som tillsammans med västerländska leverantör erbjuder en produkt utifrån svenska lagar och normer. Vi har hört skräckhistorier från mindre nogräknade konkurrenter där kunden har lämnats i sticket efter avslutat köp. Oss däremot kommer du alltid att kunna få tag på när du behöver och vi ser alltid fram emot att kunder, både nya och gamla, hör av sig oavsett anledning.
Ja. Självklart erbjuder vi er hjälp med installation om så önskas, av kvalificerade hantverkare som kan säkerställa en lyckad och smidig installation.
Användningsområden för SmartVision är i princip oändliga så länge det finns en glasyta och en strömkälla att tillgå. Bilar, båtar, flyg och tåg är några vanliga exempel på användningsområden som alla är lyckat beprövade.

Kostnadsfri offert utan förpliktelser


Vi blir alltid glada när någon visar intresse för våra produkter. Har du en fundering om en produkt eller vill få en villkorslös offert så är du välkommen att kontakta oss.